Bhangra er blevet meget populært i de centre og idrætsforeninger, hvor Bhangrabeats har undervist indtil videre. Flere og flere fitnesscentre og deres medlemmer efterspørger bhangra og ønsker det på holdplanen. Derfor uddanner Bhangrabeats instruktører i både Danmark og internationalt. Du kan følge med i hvor jeg afholder events og du kan altid kontakte mig for at høre om muligheden for at deltage til en time eller event for at finde ud af, om du har lyst til at blive bhangrainstruktør.

Der er nogle krav, som skal opfyldes for at blive bhangrainstruktør og derfor vil der blive afholdt auditions forud for selve instruktørkurset. Dette skyldes, at Bhangrabeats ønsker at uddanne instruktører, der kan levere kvalitet til holdtræningen.

Følgende kompetencer er nødvendige for at komme i betragtning til selve uddannelsen og få en certificering hos Bhangrabeats:

  • Undervisningserfaring
  • God koordineringsevne
  • Rytmisk sans
  • God energi og godt humør

Derudover er der et antal kontraktkrav, som man får mulighed for at læse igennem inden man tilmelder sig uddannelsen. Efter endt uddannelse får man et certifikat på, at man har gennemført uddannelsen hos Bhangrabeats og man får udleveret en pakke med musik til undervisningen. Der er mulighed for at videreuddanne sig efter basisuddannelsen. Dette kan du læse mere om under menuen for bhangrainstruktør.