“Center for Bedre Livskvalitet, Tune IF, har d. 13. maj 2012 afholdt et bhangraevent med Imtiaz. Det var et SUPER event. Forud for eventet havde jeg et rigtig godt samarbejde med Imtiaz fra Bhangrabeats. Imtiaz er meget professionel – både hvad angår forløbet forud for eventet i forhold til planlægning og opfølgning, men, ikke mindst som underviser er Imtiaz fantastisk og en super instruktør. Imtiaz er meget velforberedt, smilende og dejlig positiv. Vi har kun fået positive tilbagemeldinger og vi håber, at kunne starte bhangrahold i fremtiden. Bhangra er livsglad, sjov og effektiv motion. Vores 5 zumbainstruktører var med til eventet og de havede en FEST! Alle har udtalt at bhangra er sjovt og effektivt. Flere af vores medlemmer ønsker, at vi opretter bhangrahold”.
– Tina Greve Mathisen, Souschef, Center for Bedre Livskvalitet, Tune IF

“Fit&Sund i Hørsholm blev introduceret til bhangra, da Imtiaz underviste i 2 events. Deltagerne hos Fit&Sund var meget begejstrede for timerne og vi overvejer at sætte Bhangra på holdplanen engang til efteråret. Vores samarbejde med Imtiaz har været meget professionelt i forhold til præsentationen af bhangra og selve undervisningen på holdene.”
– Mette Tjæder, Ejer af Fit&Sund, Hørsholm

“Jeg har haft mulighed for at have Imtiaz ude i LifeClub nogle gange og lave bhangra events. Det har været en meget positiv oplevelse. Imtiaz er meget engageret og vil gerne gøre det bedste for både arrangør og deltagere. Hun er absolut en seriøs samarbejdspartner og meget dygtig til bhangra. Vi glæder os til at få uddannet en eller flere instruktører hos hende, så vores medlemmer kan få lov at danse bhangra regelmæssigt. Der har været god tilslutning til hendes events. Stor tak til Imtiaz!”
– Anne Marie Madsen, Ejer af Lifeclub Fitness, Roskilde