“Bhangra er en fascinerende kombination af fysisk træning, pragtfuld indisk musik og ikke mindst en hyldest til livsglæden! Imtiaz er en superengageret underviser, som virkelig har sat en helt ny standard for, hvor inspirerende og sjov træning kan være. Bhangra med Imtiaz er en fantastisk oplevelse, som jeg kun kan anbefale alle at prøve!”
– Lene Green, Fysisk Form, Vesterbro

“I love dancing as workout. Having danced zumba for 4 years I was eager to try out alternatives to having fun and sweating- and bhangra with Imtiaz IS great fun. Imtiaz is really dedicated and she makes all feel like one happy crowd. She and bhangra have my best recomendations!”
Karina Braum, Urban Fitness, Amager

“Jeg har gået til næsten alle former for dans og bhangra er absolut det sjoveste jeg har været med til – enkle trin og alligevel en krævende time.”
Lola Baidel, Sats Danmark, Vesterbro

“Jeg har ikke haft den helt store interesse for dansehold samt zumba hold, men blev pludselig inviteret til et bhangra event i Lifeclub Roskilde. Det var ikke den store fidus jeg havde til det, men jeg må klart ændre opfattelse af, hvad det var for noget, efter at jeg har prøvet det. Det var en fantastisk oplevelse at møde en ny kultur, dens musik, rytme og glæde for at brænde en hel masse kalorier af i selskab med en masse glade mennesker. Vi dansede og hyggede, svedte og forbrændte en masse kalorier sammen med den sprudlende og energiskabende instruktør Imtiaz. Imtiaz har en kanon fed udstråling, som smitter af på os andre deltagere, så man helt glemmer, at man er igang med noget man ikke har prøvet før. Det er da det fedeste jeg har været med til og det er helt sikkert noget der skal være plads til. Imtiaz du er simpelthen fantastisk! Det er helt sikkert noget jeg vil kunne deltage i igen, og vi har det helt fantastisk i Life Club, når vi danser bhangra. Tak til Imtiaz for nogle fede oplevelser.”
“Tine Sjøberg, Lifeclub Fitness, Roskilde