“There are shortcuts to happiness, and dancing is one of them. Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It’s the rhythm of your life. It’s the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness & envy.”

Jeg har lyttet til bhangra musik, så længe som jeg kan huske, fordi det altid har gjort mig i rigtig godt humør samtidig med, at det har givet mig mulighed for at holde fast i min kultur. Jeg havde danset professionelt bhangra i ca.1 års tid inden jeg besluttede mig for at etablere Bhangrabeats i 2011. Det tog mig noget tid at lære at danse bhangra og jeg opgav da også undervejs, men idag er jeg lykkelig for at jeg fortsatte med at øve. Jeg kan slet ikke forestille mig at være foruden bhangra i mit liv, fordi det er den gladeste og mest livsbekræftende dans, der findes. Det er musikken samt energien, der tvinger en til at bevæge sig; man giver slip og føler glæden sprede sig i hele kroppen.

Min motivation til fortsat at være en bhangra danser og etablere Bhangrabeats er, at det er meget givende at undervise så mange mennesker inden for forskellige kulturer og aldersgrupper. Det er så inspirerende og fantastisk at få lov til at opleve dette og ord kan ikke fuldt udtrykke, hvorfor jeg fortsætter med det.  Jeg føler, at det var bestemt for mig at dele denne glæde med andre. Jeg brænder for at undervise og elsker at se folks glade ansigter, når de danser bhangra!