“Tak til den friske bhangra instruktør. Jeg vil gerne sige tak for sidst og fortælle, at jeg har haft den bedste bhangratime nogensinde til min fødselsdagsfest. Du var så engageret og dygtig til at undervise os og samtidig sørgede du for, at vi alle var med og havde det sjovt. Mine veninder og jeg nød hvert et sekund og lærte da et par trin. Vi skal helt klart prøve det igen og vi kan varmt anbefale dig til folk, som skal have noget sjovt festunderholdning eller vil dyrke motion på den sjove måde!”.
Y. Akthar

“Jeg har haft den fornøjelse at få introduceret bhangra, den fantastiske og krævende dans, lige præcis af Imtiaz, som med sin energiske måde at undervise på fik indviet mig og resten af holdet til min venindes polterabend i bhangras rytmer og bevægelser og ikke mindst glæden og energien, som man får tilbage i stor portion. Jeg vil varmt anbefale det til alle, som trænger til at får rørt sin krop og sanser”.
Radmila Radjic

“Tak for en sjov og skøn dansetime til min venindes polterabend!
Du gjorde rigtigt meget for at vi kunne danse så det passede ind i vores program og så leverede du en sjov dansetime, hvor alle kroppens led blev udfordrede!

Anne Pedersen